Ons Lam heeft overwonnen, laten we Hem volgen...

Nieuws

Stichting 1 voor 12 mocht een gift van Ä1100 ontvangen van kerkkoor Immanuel. De Surinaamse televisiezender heeft een item getoond waarin zij laten zien hoe de gift van kerkkoor Immanuel gebruikt wordt.

ReŁnie Graaf von Zinzendorfschool

Op zondag 28.10.2018  houden wij een reŁnie voor oud-leerlingen en of docenten van de Graaf von Zinzendorfschool. Hierbij nodigen wij iedereen uit om op deze dag herinneringen met elkaar te delen onder het genoot van een hapje en een drankje.
Kom je ook?
Inloop    : 14.30 uur
Aanvang: 15.00 uur
Einde     : 21.00 uur
Bijdrage: Äur 25,00 p.p.
Adres
Body Balance
Westzeedijk 471
3024 EL Rotterdam


**Deel deze uitnodiging graag zoveel mogelijk met oud klasgenoten en of vrienden van de Graaf**
                                                   info:


Renovatie Annastraat 5

Zondagmiddag 22 juli 2018 heeft een informatiemiddag plaatsgevonden over de renovatie van het achtergedeelte van ons kerkgebouw aan de Annastraat 5 in Rotterdam Kralingen.


Tijdens deze bijeenkomst zijn de volgende punten besproken:

     Huidige stand van zaken

     Toekomst

     Gevolgen, technisch en financieel

     Plan van aanpak

     Financiering

     Projectgroepen

 

De oudstenraad heeft toegezegd de komende periode u op de hoogte te houden van de stand van zaken. U wordt in ieder geval de volgende 4 momenten geÔnformeerd:

1.    Financiering

2.    Fundering

3.    Gevel & Dak

4.    Interieur

 

Per moment wordt gekeken wat de beste manier is om u zo goed mogelijk te informeren over de stand van zaken.

De oudstenraad heeft de gemeente ook opgeroepen om aan te geven welke informatie u mist en op welke manier u het beste geÔnformeerd kunt worden.

Het is het uitgangspunt van de oudstenraad dat het kerkgebouw en andere gemeente aangelegenheden onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is. Dat wil zeggen dat niet alleen de oudstenraad zich bezig hoeft te houden met de renovatie. Omdat u gemeentelid bent en gebruik maakt van het kerkgebouw, is het ook uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ons kerkgebouw in perfecte staat is.

U bent opgeroepen om u aan te melden voor de projectgroep fondswerving & sponsoring[lees hier]. Ook wanneer u zelf ideeŽn hebt voor het werven van fondsen en ophalen van geld, bent u geroepen om u aan te melden.

Het samen dragen van de lasten, maakt de lasten per schouder lichter.

 

'ÖAls iemand veel heeft ontvangen, zal ook veel van hem worden geŽist. Hoe meer je is toevertrouwd, hoe groter je verantwoordelijkheid is. '

 

Lucas 12:48

Dierbare Bijbelstudie vrienden, de bijbelstudie is na een vakantieperiode weer van start gegaan. Zoals u (misschien) gewent bent, vindt de bijbelstudie plaats iedere 2e en 4e zaterdagmiddag van 16u tot 18u.

Wij hopen u de volgende dagen te mogen verwelkomen:  • 22 september
  • 13 oktober
  • 27 oktober
  • 10 november
  • 24 november
Iedereen die zich verder wil verdiepen in het woord van God is van harte welkom om aan te schuiven en mee te doen.

GOD is met ons! IMMANUEL 

BELIJDENIS DOEN


Belijdeniscatechese is een reis waarbij jongeren en ouderen - in een open klimaat - van hart tot hart met elkaar durven te praten, naar elkaar willen luisteren en zo doelgericht zich samen mogen voorbereiden op een ja-woord voor het leven. Samen toeleven naar de openbare belijdenis van het geloof in Jezus Christus, onze Heer.

Dit is een uitnodiging om je in te schrijven voor deze boeiende zoektocht en interessante manier van schatgraven. Samen zoeken naar antwoorden vanuit de Bijbel, het levende Woord van God. Zodat we groeien, in kennis, in geloof, in liefde. Slechts 21 stappen op de weg naar de Belijdeniszondag.

Wil je deze bijzondere uitdaging aangaan?

Vul dan het inschrijfformulier in en stuur het zo spoedig mogelijk per email of lever het formulier in, bij een van de oudstenraadleden in de consistorie. 

Op woensdag 11 juli a.s. om 19.00 uur zal een eerste kennismaking plaatsvinden in het kerkelijk centrum annex ons kerkgebouw aan de Avenue Concordia 107 te Kralingen. 

Je bent van harte welkom!

 

Ds. D. Zinhagel

Tel. 010-4206381 of 06-49731844

Email: of 

Woord van de maand oktober

Mededelingen

Gezocht per direct een fondsenwerver

De EBGR-Centrum is per direct op zoek naar iemand die mee wil helpen in projectgroep 

fondswerving en sponsoring.

We zijn op zoek naar denkers en doeners die willen helpen de middelen binnen te halen om de renovatie van ons kerkgebouw aan de Annastraat 5 mogelijk te maken.