Ons Lam heeft overwonnen, laten we Hem volgen...

Nieuws

Serve the City Hemelvaartsactie 2019 in Kralingen 

Serve the City Hemelvaartsactie 2019 in Kralingen 

Feestelijke activiteiten, mooie ontmoetingen en enthousiaste vrijwilligers!

 

Bij de Serve the City Hemelvaartsactie zetten christenen zich in voor Rotterdam door sociale en praktische projecten te organiseren in hun wijk. Dit jaar hebben 50 kerken en rond de 500 vrijwilligers in 10 wijken meegedaan met de actie! Een beweging van christenen dwars door de stad!


Ook de kerken in Kralingen deden mee op woensdag en zaterdag. Bij Havenzicht werd er woensdag een heerlijke maaltijd van verse bami, nasi, groente en geroosterde kip uitgedeeld. Dit werd zeer gewaardeerd door de bezoekers van de nachtopvang, bewoners en ziekenboeg, alsook het aanwezige team. 

Op zaterdag werden klanten bij AH Oudedijk uitgenodigd een extra boodschap te doen. De opbrengst was zeer groot, ruim 40 kratten met diverse houdbare producten! Een praktische hulp en een mooi gebaar naar de klanten van de Voedselbank. 

 

Dank aan alle vrijwilligers die zich met enthousiasme hebben ingezet bij deze acties! Geweldig om met elkaar, verschillend zoals we zijn dit te kunnen organiseren. Met elkaar mochten we op velerlei wijze Gods liefde zichtbaar maken en tot zegen zijn in de wijk!

 

Heb je deze actie gemist? Zorg dat je er volgend jaar ook bij bent! Foto’s van de acties staan op de website van Serve the City Rotterdam: www.servethecityrotterdam.nl > foto en video.

 

De samenwerkende kerken in Kralingen zijn: Hervormde Gemeente Kralingen West, Kom en Zie, PKN Kralingen i.w., Evangelische Broedergemeente Rotterdam, Methodist Church en wijkpartners Nachtopvang Havenzicht, AH Oudedijk en twee lokale uitdeelpunten van de Voedselbank

 

Serve the City is een beweging van christenen in Rotterdam die zich op een praktische manier inzetten voor hun stad en is tevens een project van Samen 010. Serve the City Rotterdam verbindt Nederlandse en internationale, traditionele en evangelische kerken om samen het goede te zoeken voor hun stad.